Ta strona używa plików cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej na ten temat. Zamknij

Czym jest SII?

Albert „Longterm” Rokicki: Po co ryzykować, lepiej wejść w spółkę, w której nie ma żadnego cienia wątpliwości

W kolejnym odcinku Pytań do Longterma na kanale inwestorzy.tv Albert Rokicki odpowiadał na Wasze pytania. Główne wątki poruszone podczas nagrania to między innymi:

 

  • REINO Dywidenda Plus – ciekawy pomysł, ale na razie trzeba się wstrzymać i poczekać, czy spółka w ogóle zadebiutuje na rynku,
  • ceny prądu a wyniki spólek energetycznych – wzrost cen sprzyja spółkom, w 2017 roku można spodziewać sie podwyżek,
  • Vivid Games – niepewność co do drenażu środkó ze spółki odstrasza od inwestycji,
  • Dlaczego według Alberta warto zostać członkiem SII,
  • Co się dzieje po wycofaniu czy też bankructwie domu maklerskiego.

 

Jeśli macie własne pytania do Alberta Rokickiego zachęcamy do zadania ich w komentarzu do tego akapitu. Odpowiedzi znajdą się w następnym odcinku „Pytań do Longterma”.

 

inwestorzy.tv

 

 


 

Inne nagrania kanału inwestorzy.tv

 

 

Zobacz również:

20.02.2018, Aktualności

8 Fund Forum Analiz Online

20.02.2018, Aktualności

8 Fund Forum Analiz Online

Reforma polskiego systemu emerytalnego, rewolucja w dystrybucji produktów inwestycyjnych, w końcu dynamiczny rozwój sektora fintech. To właśnie przełomowe zmiany będą tematem przewodnim 8 Fund Forum organizowanego przez Analizy Online, a którego partnerem jest Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych. Konferencja odbędzie się 15 marca w hotelu Hilton w Warszawie.

Zobacz więcej

22.02.2018, Newsroom

Przychody Asbisu w styczniu większe o 73% rdr

22.02.2018, Newsroom

Przychody Asbisu w styczniu większe o 73% rdr

Spółka osiągnęła w styczniu 2018 roku przychody na poziomie około 160 mln dolarów, czyli o 73% więcej niż przed rokiem.

Zobacz więcej

Albert „Longterm” Rokicki: Po co ryzykować, lepiej wejść w spółkę, w której nie ma żadnego cienia wątpliwości